• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

DE HUISMUTS X SISSY-BOY

Dit najaar hebben we de handen ineen geslagen met Rachel van Sas, beter bekend als De Huismuts. Op Instagram inspireert zij dagelijks mensen met tips over onder andere interieur en lifestyle. Daarnaast heeft ze onlangs een boek uitgebracht en is de mede-eigenaresse van haar vakantiepark het Wylde pad. Nu lanceert ze haar eerste exclusieve collectie bij Sissy-Boy.

“De inspiratie voor mijn collectie die komt helemaal uit Indonesië, daar liggen mijn roots”, verteld Rachel, “Dat zie je bijvoorbeeld terug in de prints, zowel de interieur items als de kleding zijn helemaal geinspireerd door de traditionele batik in Indonesië. Maar je ziet het bijvoorbeeld ook terug in het randje rondom het kussen en het schildpad schaaltje.” De collectie bestaat uit een unieke mix van woonaccessoires en fashion, met als kers op de taart een kleine mini-me fashion collectie.

Van een zwierige maxi jurk met een hand geillustreerd batik dessin, velvet kussens en een poef in animal print, tot een door Rachel ontwikkelde geurkaars. “Ik ben heel blij met de geurkaars in mijn collectie want geur is zo ongelofelijk belangrijk voor een fijne sfeer in huis. En dat is een geur, je moet hem even ruiken want dan weet ik zeker, dan ben je verkocht!”

“Het gevoel dat ik hoop dat mensen bij mijn collectie zullen krijgen is dat ze op treasure hunt zijn geweest en een item te pakken hebben dat heel bijzonder is en dat niet iedereen heeft. Dat straalt deze collectie denk ik wel uit want hij is en limited en helemaal samen tussen mij en Sissy-Boy ontworpen. Daarom zijn er zulke prachtige items uit voortgekomen die een mooi plekje verdienen in ieder interieur.”


Shop de exclusieve De Huismuts x Sissy-Boy collectie nu online of in de winkel!