Wij mensen zijn vaak druk en gehaast. We werken hard en nemen nauwelijks nog tijd voor onszelf. Maar wat gebeurt er als we ineens binnen moeten blijven? Hoe gaan we daarmee om? Wat brengt het ons? In onze nieuwe mini serie l’histoire de quarantaine volgen we échte mensen en luisteren we naar hun échte verhalen.
In de tweede aflevering zien we Kim. Kim is eigenaresse van bakkerij Sue. In de bakkerij worden vegan zoetigheden zonder suiker en gluten gemaakt. Wij gingen bij haar langs in Rotterdam. Daar vertelt zij over hoe het is om een eigen zaak te hebben in deze bizarre tijden.
''Ik snap dat het voor heel veel mensen een positieve impact heeft omdat het er voor zorgt dat dat je een stapje terug kan doen. Dat je veel thuis bent, veel met je gezin. Voor ons is dat anders omdat we beiden in het bedrijf zitten. Ik heb de bakkerij samen met mijn vriend. We hebben ook nog 2 kindjes. Je ziet dat de omzet op 0 komt te staan en allerlei kosten lopen wel door. Dat geeft best wel wat stress.''
Bekijk hieronder de mini docu over Kim.
Maak snel en gemakkelijk een account aan en profiteer van vele voordelen.
TAS