• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Tinkelende stemmen, een lief cadeautje, een prachtig gedekte tafel voor fijn samenzijn. Je ziet het voor je, verheugt je nu al. Een kaarsje hier, een mooie slinger daar, de geur van kerst weer in huis.

Dit jaar presenteren wij onze eigen(wijze) adventskalender. Hij telt niet af naar Kerst, maar naar het moment dat je jouw kerstboom kunt versieren! Elke dag een bijzonder cadeautje uitpakken voor jouw feestelijkste huis ooit. Voor ons is dit namelijk hét moment: een moment van samen komen én de start van het feestseizoen!

The journey of luck and love adventskalender is gevuld met prachtige kerst ornamenten waarmee jij je huis rijkelijk kunt versieren. Ze zijn exclusief verkrijgbaar in deze kalender. Maar niet alleen je boom kun je versieren met deze ornamenten; wij hebben 4 leuke DIY ideeën voor je bedacht zodat je de ornamenten uit de kalender op verschillende kunt presenteren!

Let op: als je verder leest worden er al elementen van de inhoud van de kalender verklapt! Als je je liever laat verrassen, lees dan niet verder.

1. GROENE KERSTSLINGER

Ga in de weer met groen en creëer je eigen kerstslinger. Verzamel mooie takken zoals dennen, eucalyptus of hulst en wikkel ze om een stevige, lange stok. Nu kun je los gaan met de ornamentjes! Naast kerstornamenten kun je de tak versieren met kleine besjes, dennenappeltjes of kleurrijke linten.

   

3. SCHITTERENDE KERSTKRANS

Ook de kale deuren en kozijnen worden deze Kerst opgefleurd. Haal bij de dichtstbijzijnde knutselwinkel een metalen ring en eucalyptus takken. Zo kun je iedere dag als je een doosje uit de adventskalender opent, een ornamentje aan de krans erbij hangen. Totdat je een prachtige bundel kerstornamenten hebt!