• Snelle levering
  • 45+ winkels
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Bestellen & bezorgen

Betalen

Online kan je betalen met Mistercash, PayPal, AfterPay en Creditcard.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €0,99.

Amsterdam, Elizabeth, The Duke, The Duchess, Londen en de Baron serie

De verzendkosten voor meubels uit Amsterdam, Elizabeth, The Duke, The Duchess, Londen en Baron zijn gratis. Er worden wel retourkosten gerekend. Lees hier alles over het retourneren.

Levertijd

De verwachte levertijd is 1 – 3 werkdagen. De verwachte levertijd vind je terug op de bestelpagina.

Amsterdam, Elizabeth, The Duke, The Duchess, Londen en de Baron serie

Onze artikelen uit de Amsterdam, Elizabeth, The Duke, The Duchess, Londen en de Baron serie worden na bestelling speciaal voor jou gemaakt. De verwachte levertijd ligt tussen de 8 en 12 weken (tenzij anders aangegeven op de bestelpagina). De levertijd is een schatting. Het is dus mogelijk dat jouw bestelling eerder of later wordt geleverd. De verwachte levertijd vind je terug op de bestelpagina.

Bezorging

De bestelling wordt op het aangegeven thuis- of werkadres bezorgd door Bpost. Indien er niemand thuis is, zal er een brief in de brievenbus worden achtergelaten. Het pakket kan de volgende dag bij het betreffende postkantoor of PostPunt worden opgehaald. Levering op afspraak is helaas niet mogelijk. Een pakket dat wordt verzonden zal in de meeste gevallen twee tot drie dagen later worden geleverd. Het pakket wordt verzonden op het moment dat je de verzendbevestiging ontvangt per e-mail.

Amsterdam, Elizabeth, The Duke, The Duchess, Londen en de Baron serie

Zodra jouw bestelling klaar is voor verzending, ontvang je een mail met daar in een link om je afspraak online in te plannen. Als je niet thuis bent op het moment van de bezorgafspraak, wordt er een nieuwe bezorgafspraak gemaakt. De kosten van de nieuwe bezorgafspraak zijn voor eigen rekening. Deze bedragen €100,-. Indien transport reeds is ingepland, maar je wilt de bezorging naar een andere dag verzetten, dan kost een nieuwe bezorgafspraak € 15,00. 

Indien je meerdere artikelen uit bovenstaande series hebt besteld met verschillende levertijden, dan geldt voor de gehele order de langste levertijd.

Let op! Het is niet mogelijk om een verhuislift in te schakelen via Sissy-Boy of onze transporteur. Dit dient zelf geregeld te worden. 

Heb je een vraag?

Bekijk de veelgestelde vragen, wie weet staat jouw vraag hier tussen.

Staat je antwoord hier niet tussen of is er iets misgegaan? Bekijkd de veelgestelde vragen of neem contact op met onze Customer Service, wij helpen je graag!