• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Bestellen & Bezorgen

BPOST
Let op: op dit moment is er een staking gaande bij Bpost, waardoor het kan zijn dat de verzending van jouw pakket vertraging oploopt. Hoelang deze staking gaat duren is niet bekend.

BETALEN
Online kan je betalen met Mistercash, PayPal, AfterPay en Creditcard.

VERZENDKOSTEN
De verzendkosten bedragen €2,99.

LEVERTIJD
De verwachte levertijd is 1 – 3 werkdagen. De verwachte levertijd vind je terug op de bestelpagina.

BEZORGING
De bestelling wordt op het aangegeven thuis- of werkadres bezorgd door Bpost. Indien er niemand thuis is, zal er een brief in de brievenbus worden achtergelaten. Het pakket kan de volgende dag bij het betreffende postkantoor of PostPunt worden opgehaald. Levering op afspraak is helaas niet mogelijk. Een pakket dat wordt verzonden zal in de meeste gevallen twee tot drie dagen later worden geleverd. Het pakket wordt verzonden op het moment dat je de verzendbevestiging ontvangt per e-mail.

Ophalen in een Sissy-Boy winkel

Heb je bij je online bestelling gekozen voor de optie ‘ophalen in de winkel’ dan kun je na de ophaalbevestiging per e-mail, het pakket ophalen in de door jouw gekozen Sissy-Boy winkel. Dit is mogelijk in alle Sissy-Boy filialen in Nederland en België. Vergeet niet een geldig ID-bewijs en de ophaalbevestiging mee te nemen. Het pakket blijft 7 dagen bij de winkel liggen. Als het pakket niet binnen die tijd is opgehaald zijn wij genoodzaakt de bestelling automatisch te annuleren.

HEB JE EEN VRAAG?
Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met onze Customer Service, wij helpen je graag!

 

Bestellen & Bezorgen bankenseries

BETALEN
Online kan je betalen met Mistercash, PayPal en Creditcard.

VERZENDKOSTEN
De verzendkosten voor banken zijn gratis. Er worden wel retourkosten gerekend. Lees hier alles over het retourneren.

LEVERTIJD
Onze banken worden na bestelling speciaal voor jou gemaakt. De verwachte levertijd ligt tussen de 8 en 12 weken (tenzij anders aangegeven op de bestelpagina). De levertijd is een schatting. Het is dus mogelijk dat jouw bestelling eerder of later wordt geleverd. De verwachte levertijd vind je terug op de bestelpagina.

BEZORGING
Zodra jouw bestelling klaar is voor verzending, ontvang je een mail met daar in een link om je afspraak online in te plannen. Als je niet thuis bent op het moment van de bezorgafspraak, wordt er een nieuwe bezorgafspraak gemaakt. De kosten van de nieuwe bezorgafspraak zijn voor eigen rekening. Deze bedragen €100,-. Indien transport reeds is ingepland, maar je wilt de bezorging naar een andere dag verzetten, dan kost een nieuwe bezorgafspraak € 15,00.

Indien je meerdere artikelen van de bankenseries hebt besteld met verschillende levertijden, dan geldt voor de gehele order de langste levertijd.

Let op! Het is niet mogelijk om een verhuislift in te schakelen via Sissy-Boy of onze transporteur. Dit dient zelf geregeld te worden.

HEB JE EEN VRAAG?
Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met onze Customer Service, wij helpen je graag!