• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

BRIGHTER DAYS

WE YEARN FOR SPRING, FOR THE SUN & FOR BRIGHTER DAYS

Maak je klaar voor de lente met de nieuwe collectie. Verrassende kleurcombinaties gemixt met oude ambachten en hedendaagse vormen zorgen voor een frisse start van het voorjaar.

De tinten van het voorjaar kleuren deze collectie. Verschillende groen en blauw schakeringen met een fris geel accent worden gecombineerd met een neutrale basis. We mixen oude ambachten en technieken met nieuwe hedendaagse vormen. Dessins geïnspireerd door oude tegels worden gecombineerd met grafische patronen. Of het nou een heldere voorjaarsdag is of een mistige, grijze ochtend, voeg kleur toe aan je dag en laat je interieur stralen!

THE PERFECT SUNDAY TABLE

 

Een mooi gedekte tafel is een goede start óf afsluiter van je dag. Versier je ontbijt- of dinertafel met luxe, linnen kleden en servetten voor een landelijke uitstraling. Glaswerk met een ribbeltje en bestek met een vintage look voegen een verfijnd detail toe. Een weelderig plukboeket maakt jouw tafel helemaal af.

PALM EXPLOSION

Onze eigen designers hebben een nieuwe lijn stationery ontworpen waarin alles perfect bij elkaar past én bij de rest van de collectie. De thema's draaien om palmbomen, madeliefjes en handgeschilderde strepen. Het kleurenpalet is zo uitgekozen dat je alles perfect met elkaar kunt mixen en matchen. We hebben gebruik gemaakt van veel verschillende materialen en technieken zoals kartoen, linnen en velvet. Daarnaast hebben we verschillende technieken gebruikt, zoals borduurself op etuitjes.