• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

WOONKAMER 1: BUITEN DE LIJNTJES

Voor deze woonkamer ging Marieke los met kleur en prints. Een eclectische mix met onze home collectie
‘World Walk’, aangevuld met vintage items die samen een heel eigen verhaal vertellen. Met deze woonkamer laat ze zien hoe je harmonie creëert met een spannend contrast in kleuren en texturen. Haar advies: durf gewoon. Probeer een beetje buiten de lijntjes te kleuren en doe het niet perfect.

Eén grote plant in een woonkamer heeft mijn persoonlijke voorkeur. Maar je kunt ook gaan voor meerdere kleine plantjes in verschillende hoogtes en potjes. Het is slim om deze dan te centreren.

Wanneer je gaat voor één of meerdere kleine salontafels zou ik deze lekker leeg houden. Ga je voor een grotere tafel dan is er zeker ruimte voor decoratie; een leuk spel, magazines, een aantal kleine vaasjes of juist één grote vaas.

Ga altijd voor een vloerkleed dat groter is dan jouw bank. En zorg dat hij een stukje onder de bank ligt. Een centimeter of 10 is top!

Wist je dat je de items die Marieke heeft gebruikt om deze woonkamer te stylen ook kan winnen? Je kunt meedoen via Instagram tot 22-10-2023.

De Sir is een bank met een uniek karakter, deze zit hem juist in zijn flirt met vreemde verhoudingen. De armleuningen zijn breed en de kussens zijn heel vol en royaal. Alles aan de Sir is zacht, comfortabel en groot.

Ben je benieuwd hoe de Sir bank zit? Kom proefzitten in een van onze winkels! Je vindt hier een overzicht met in welke winkel de Sir te vinden is.

SHOP DEZE WOONKAMER