• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

WOONKAMER 2: ZACHTE TINTEN

Waar de eerste woonkamer een eclectische variatie aan uitgesproken prints, kleuraccenten en materialen was, laat Marieke deze week zien dat zachte tinten absoluut niet saai hoeven te zijn! De frisse, neutrale kleuren van de meubels en de muur vult ze aan met rijke patronen, een interessant samenspel van texturen en veel warmte. Deze mix zorgt ervoor dat bepaalde elementen zoals het wandkleed of de kussens er écht uitspringen.

Je creëert een leuke speelsheid in je woonkamer door twee salontafels te gebruiken in verschillende hoogtes en materialen. Zo is er hier bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een klein, hoog tafeltje van aluminium met een handgemaakte look in combinatie met een iets lagere tafel van acacia hout en marmer in een organische vorm. Een spannend contrast waarbij de verschillende vormen en materialen elkaar juist aantrekken.

Met een lichte bank zorg je voor wat meer frisheid en zachtheid, waardoor de ruimte meer rust uitstraalt. Dit gevoel komt ook weer terug op de muren met een mooie neutrale tint. Met een rustige basis is er meer ruimte om te spelen met kleuraccenten en prints.

Probeer eens een sprei of wandkleed als decoratief element op je muur in plaats van een groot schilderij. Hierbij is het leuk om te variëren met verschillende materialen.

Wist je dat je de items die Marieke heeft gebruikt om deze woonkamer te stylen ook kan winnen? Je kunt meedoen via Instagram tot 29-10-2023.

Marquis is de ultieme modulaire bank. De hele serie bestaat uit slechts drie onderdelen maar met deze drie onderdelen kun je eindeloos blijven combineren. Marquis ademt een opulente jaren 70 sfeer en past in elke ruimte. Of je nou heel klein woont of heel groot: Marquis is onze meest flexibele bank voor ieder interieur.

Ben je benieuwd hoe de Marquis bank zit? Kom proefzitten in een van onze winkels! Je vindt hier een overzicht met in welke winkel de Marquis te vinden is.

SHOP DEZE WOONKAMER