• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

JOIE DE VIVRE

Dit seizoen komen we bij Sissy-Boy tot rust in een zelfgecreëerde outdoor livingroom, midden in de natuur. We koesteren het gevoel van zachte zonnestralen op onze huid en genieten van fleurige geuren van verse bloemen om ons heen. Het fluiten van de vogeltjes doet ons even alles vergeten. Verdwaal in deze romantische bloemenwereld vol pasteltinten, op het impressionisme geïnspireerde prints en natuurlijke en rustieke materialen.

EEN KLEURRIJKE BUITENWERELD

Laat je inspireren door deze romantische en kleurrijke buitenwereld. Van ambachtelijke keramische vazen, rijke kussens met geborduurde bloemen, plaids gehuld in artistieke prints, hamamdoeken van rijkelijk katoen tot kaarsen en fakkels voor de zwoele zomeravonden. Deze kleurrijke wereld zorgt voor een betoverende en romantische rust in en rondom je huis.

VAN ROMANTISCHE SILHOUETTEN
TOT RUSTIEKE MATERIALEN

Van in bloemendessins gehulde, romantische silhouetten tot aan garment dyed gewassen linnen. In deze nieuwste voorjaarscollectie van Sissy-Boy voel jij je zelfverzekerd en kun jij de hele wereld aan. Gehuld in de rijkste kleuren en prints met hier en daar een accessoire als statement piece, kom jij stralend voor de dag.

DINEREN IN DE BUITENLUCHT

Dineren in de buitenlucht doen wij het liefst. Omringt met warme zonnestralen en fluitende vogeltjes, genieten wij van een heerlijk diner. Porselein servies in frisse pasteltinten schittert op een prachtig, rustiek linnen tafelkleed. Vintage glaswerk in combinatie met metaal en zilver brengen sfeer aan een rustiek gedekte tafel.