• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Dit is kerst zoals kerst bedoeld is. Ontspannen samenzijn, herinneringen ophalen en nieuwe maken. Met onze collecties creëer je vrolijke dagen vol liefde en nostalgie. Kleurrijk, handgemaakt, eclectisch met een vleugje gipsy. Voor dat gevoel van vroeger, vol zorgeloos geluk.

Kerstversiering die wel tegen een stootje kan. Soms is het precies wat je nodig hebt. Kinderen die graag met hun handen de kerstboom bekijken. Een hond die er nét te enthousiast met zijn staart tegenaan zwiept. Een kat die haar nieuwe favoriete plekje middenin de boom heeft gevonden. Om het voor iedereen feestelijk te houden hebben we in onze collectie weer een hoop (bijna) onbreekbare kerstballen en kerst ornamenten. Van ballen gemaakt van touw tot papier maché kunstwerkjes voor in de boom. Ook stoffen kerstversiering kun je vinden met prachtige kralenwerkjes. 

Jouw feestelijkste huis ooit. Rijk versierd, bont van kleur. Helemaal klaar voor fijne dagen samen. Kleed je huis aan met onze stralende kerststerren, schattige houten dieren en traditionele sneeuwbollen. Geef wat liefde en geluk cadeau met onze prachtige decoratie items of onze adventkalender. Cadeaus om voor altijd te koesteren.

Geniet tijdens de feestdagen van een heerlijk kerstdiner aan een gezellig gedekte tafel. Vrolijke servetten naast de borden van oma. Die vintage kandelaar met nieuwe gekleurde kaarsen. Prachtige glazen vol tintelend geluk. Mix & match en maak er samen een onvergetelijke Kerstmis van.