• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

THE

MAGICAL

FOREST

GLINSTERENDE DAUWDRUPPELS, IN HET ONEINDIGE BOS WAAR ZIJN BEWONDERS LANGZAAM ONTWAKEN. IN DIT MAGISCHE BOS VERSIEREN WE DE BOOM MET EGELS, HERTEN, PADDENSTOELEN EN EEN OVERDAAD AAN VOGELS. ALLE SCHOONHEID DIE HET BOS JE BIEDT KOMT TERUG. EEN BEELD VAN RUST EN SERENITEIT, MAAR TOCH BRUISEND VAN LEVEN! 

Bij Sissy-Boy houden we van Kerstmis. Tijdens deze kerst maken we ons huis knusser dan ooit, steken we kaarsen aan die schitteren in de prachtigste kandelaren en tuigen we de boom nóg vroeger op. Als de avond valt trekken we onze mooiste feest outfit aan, ook al is kerst dit jaar iets anders dan normaal.

BETOVERENDE ORNAMENTEN...

WE BRENGEN HET VINTAGE GEVOEL TERUG...

Ons ‘magische bos’ is geïnspireerd op het vintage gevoel van de jaren 20. Natuurlijke kleuren en materialen staan centraal. Kleuren als offwhite, zand, goud en messing sieren dit deel van de collectie. Op het bos geïnspireerde ornamenten als bosdieren, paddenstoelen en bladeren maken van jouw 2020 kerstboom een magisch geheel. Je raakt niet uitgekeken!

Dineren

aan een

rustiek gedekte

tafel...

Met het mooiste glaswerk, glazen ornamenten en de meest rustieke borden. Gemaakt van natuurlijke kleuren en afgewerkt met subtiele gouden details…

MAGISCHE JURKEN & SPRANKELENDE ACCESSOIRES...

’s Avonds hijsen we ons in de mooiste outfts. We stralen. De fashion collectie zit bomvol vintage prints, rijke borduursels en insecten als scarabeeën. Mix en match met verschillende kleuren en materialen óf ga voor één geheel met een maxi jurk, haarband en hoge laarzen.

HOUTEN VRIENDJES IN ALLE SOORTEN EN MATEN...

De houten dierenvriendjes kunnen ook dit jaar niet ontbreken in de huiskamer en bij de boom. Ga je voor een hert of een vos?