• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

EEN FLEURIGE PAASTAFEL...

Zachte zonnestralen laten zich langzaam weer zien, lammetjes springen vrolijk in het rond, krokusjes en narcisjes staan volop in bloei en de vogeltjes fluiten luid. Het voorjaar is in zicht. Dat betekent dat Pasen voor de deur staat en de paastafel weer gedekt mag worden! Bij Sissy-Boy brunchen we het liefst aan een rustiek gedekte tafel met glazen kandelaren en vaasjes, gekleurde twisted kaarsen, linnen tafelkleden en luxe servies in aardetinten. Gemaakt van natuurlijke materialen en afgewerkt in de mooiste voorjaarskleuren…

Nu we in deze tijden geen paasbrunch met de hele familie kunnen houden, is het dés te meer tijd om onze paastafel tot in de puntjes af te stylen en de gezelligheid in huis te halen. Zo kunnen we alsnog intiem genieten van betoverende voorjaarsferen.

Styling inspiratie voor jouw paastafel nodig? Klik hier.

De Sissy-Boy x bloomon Floral Easter Feast mag natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw paasbrunch.
Speciaal voor de paasdagen slaan wij samen met online bloemist bloomon de handen ineen voor een eyecatcher waar je u tegen zegt: de Floral Easter Feast. Een luxe glazen vaas in een frisse kleur groen, rijkgevuld met verse flamboyante voorjaarsbloemen van de beste kwaliteit. Het weelderige en excentrieke boeket van bloomon bestaat uit vele favorieten van het voorjaar zoals Magnolia, Franse tulpen, statige Alliums en Salix-takken. Een ontwerp dat speciaal is samengesteld voor de curvy glazen vaas van Sissy-Boy. Een match made in flower heaven waar heel het huis blij van wordt.