• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

 

Pak deze Pasen flink uit met de heerlijke oeufs cocotte van @ChefvanderLecq. Een klassiek gerecht met een speelse twist waarbij je oneindig kan combineren en variëren! Simpel maar zeker ook spectaculair.

Bereiding:

• Verwarm de oven op 200°C
• Vet je vormpje in met boter
• Bak de spekjes uit voor 10 minuten tot krokant, voeg voor de spicy liefhebbers hierna voor 2 minuten harissa toe en roer goed door
• Schep de crème fraîche in de vorm en breek de eieren erbij
• Strooi de doperwtjes, spekjes en brokkel de feta over het mengsel
• Breng op smaak met zwarte peper en zout, maar pas op met zout want dat zijn de spekjes ook al
• Gaar de oeufs cocottes voor 10-15 minuten in de oven tot ze mooi gaar zijn
• Snijd ondertussen de dikke plakken brood in repen en toast deze in je broodrooster of oven
• Wanneer ze klaar zijn, strooi wat munt blaadjes over je gerechtje en dip je brood lekker in de eieren!