• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

 

Heb je deze Pasen een keer zin iets anders? Ga dan eens op de vegan tour met de vrolijke vegan hartige ‘ei’ muffins van @LennaOmrani! Deze muffins maken binnen een handomdraai een feestje van jouw Paastafel. Gezellig, verrassend maar vooral heel erg lekker!

Bereiding:

• Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Zet de papieren muffinvormpjes in het muffin bakblik en zet het opzij.
• Mix het kikkererwtenmeel met de edelgistvlokken, kala namak, kurkuma, knoflookpoeder, Italiaanse kruiden, peper, zout en bakpoeder in een mengkom.
• Voeg het water en de olijfolie toe en meng het tot een dik en glad beslag. Voeg meer water of olie toe indien nodig.
• Voeg als laatste de gesneden groenten toe en mix deze door het beslag. Verdeel vervolgens het beslag over de muffin vormpjes en vul ze ongeveer voor 3/4e.
• Bak de ‘eiermuffins' vervolgens 30-35 minuten in het midden van de oven, of tot de bovenkant van de muffins stevig en licht goudbruin is.
• Haal de muffin bakvorm uit de oven en laat ze minimaal 10 minuten afkoelen.
• De muffins kunnen direct worden gegeten, of je kunt ze tot 5 dagen, in een luchtdichte trommel, in de koelkast bewaren.