• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Knisperend katoen. Behaaglijk badstof. Kraakhelder wit. Blauw in alle schakeringen en de kleur van zon en strand. Dit is Prendre la Mer. Alles voor een ultieme zomer á La Méditerrannée. Een dag aan zee, flaneren tussen de oleanderstruiken, een visje in de haven of lekker loom in eigen tuin. Dit wordt een zomer voor in de boeken.

 

Waar het ritme van de zee de dagen vertraagt. Zand onder je voeten, zout op je lippen, de geur van zonnebrand. Hier is niets meer nodig. Hier is alle tijd om stil te staan.

Omring je met het frisse van de zee en de warmte van het strand.   Een mediterrane touch in je huis. Heerlijk zachte stoffen op je zongebruinde huid. Dit is de belofte van een lange, zwoele zomer.

 

FLANEREN OP JE BEST

Geïnspireerd op zee en strand, kleed je je luchtig en tijdloos deze zomer. Een combinatie van verschillende frisse blauwen gemixt met naturellen, sepia en dromerig wit. In effen of een lekkere clash van prints. Je voelt je heerlijk in gewassen katoen, linnen en mousseline. Makkelijke shorts en losse shirts, maar ook jurken met verfijnde details. Rieten accessoires en stoere slippers maken jouw zomerlook compleet.

 

ALS DE ZEE

Zoveel kleuren blauw in de zee, zoveel tinten van deze heerlijke kleur vind je in onze herencollectie. Combineer het met fris wit, naturellen en aardetinten en je bent klaar voor een mediterrane zomer. Een dagje strand, een hapje eten of ontspannen in eigen tuin, met onze katoenen en badstof polo’s, linnen overhemden en strepen of Ikat prints en kom je overal stijlvol voor de dag.