• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Paardrijden op de pampa’s, thuiskomen bij een warme haard. Terra Nueva voelt als een verblijf op een haciënda vol handwerk. Met alle ruimte voor een eigen frisse twist. Een zachte basis, vakmanschap, een mix van texturen en de kleuren van warme oorden.

AANDACHT VOOR AMBACHT

Aandacht voor kwaliteit en ambacht. Dat is waar deze Homeland collectie om draait. Met een spannend contrast in texturen en kleuren en met veel vakmanschap gemaakt. Alsof je de items al jaren hebt, dat gevoel. Denk aan rijke borduursels, eikenhout, alabaster en keramiek. Prachtige, verfijnde naturellen krijgen een update met zwart, roze en warme roodtinten.

VERFIJNDE GELAAGDHEID

Ton-sur-ton en textuur op textuur. Dit najaar maak je je eigen verfijnde combinaties met deze perfect op elkaar afgestemde collectie. Je draagt frivole bloesjes op stoere jeans, een lange gebreide broek met een strak colbert of een zwierige jurk met een lekkere spencer. Je wisselt heerlijke materialen als alpaca, wol, bouclé en teddy af met gladde stoffen als Tencel of viscose. Een canvas van warme naturellen waar je naar hartenlust matching tinten in warme kleuren of een fris accent aan toevoegt.