• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

THE ART OF CRAFT

A DIFFERENT WORLD…

In deze bijzondere tijden, nemen we je mee in een wereld waar tijdloze klasse je verrassend verrijkt en het artistieke, eclectische omarmd wordt. Elegante en stoere silhouetten, natuurlijke materialen, rijke borduursels en abstract vormen geven deze kleurrijke wereld vorm. Dompel je onder in deze artistieke en eclectische wereld en laat je verrassen.

VERRASSENDE EN VERRIJKENDE MATERIALEN

Laat je inspireren door twee verrassende werelden: naturals vs. spiced. Van aardewerk servies tot grove jacquard geweven kussens en van brass tot zilver. Een vintage eclectische collectie met een authentiek kleur- en dessin gebruik. Licht is hier de leidraad: aan de basis van natuurlijke tinten zijn felle, spiced kleuraccenten toegevoegd. Dit kleurpalet zorgt voor een betoverende en sfeervolle rust in huis.

ECLECTISCH TAFELEN

Aardewerk servies schittert op een prachtig linnen tafelkleed. De brass en vintage zilveren accenten in combinatie met de mooie aardetinten, riet en hout brengen sfeer aan de eclectisch gedekte tafel.

STOERE EN ELEGANTE SILHOUETTEN

In de nieuwe voorjaarscollectie van Sissy-Boy voel je je zelfverzekerd en kan je de hele wereld aan. Doormiddel van stoere, elegante silhouetten in de rijkste kleuren en materialen, zorgen wij ervoor dat je stralend voor de dag komt.