• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Eindelijk is het zover. De kerstspullen mogen weer van zolder worden gehaald. Het is tijd om plek te maken voor een rijkelijk versierde boom en een overvloed aan vintage ornamenten. Denk alvast na over de cadeautjes die je gaat geven en hoe je ze prachtig kunt inpakken. De zoete geur van kerstkoekjes die in de oven staan brengt warme herinneringen naar boven. De wereld is zoet!

Tijdens de feestdagen verzamelen we ons rondom een luxueus gedekte tafel voor eindeloze avonden. De geur van een feestmaal dat in de keuken wordt bereid, bereikt langzaam de eethoek. Servies in zachte vormen en pasteltinten, gekleurd glaswerk dat je terug brengt naar de jaren ‘20 en licht gouden bestek brengen sfeer en karakter naar de tafel. De perfecte setting voor een heerlijk feestmaal met je meest dierbaren om je heen. En als toetje natuurlijk een overdadige taart!

In het middelpunt van alle kerstversieringen staat hij te stralen. Met zijn twinkelende lichtjes, ballen in alle kleuren en eigenzinnige ornamenten is je kerstboom dé plek waar de warmte van Kerstmis samen komt met je eigen, persoonlijke stijl. Deze Kerst vind je bij Sissy-Boy alles voor een prachtige vintage boom. Zoete ornamenten in de vorm van gebakjes en romantische glazen versieringen in de vorm van bloemen. Of je nou kiest voor subtiele versieringen of gaat voor een over-de-top kerstsfeer, laat je inspireren door onze decoratie en geef het je eigen personal touch!

Rond de boom verzamelen zich langzaam aan steeds meer cadeautjes. De herinneringen van vroeger komen weer terug, de spanning van het wachten tot het tijd was om cadeautjes de openen én te geven. Voor hem, voor haar en voor kids, voor iedereen is er dat perfecte cadeau om onder de kerstboom te leggen. En het krijgen van het cadeau is lang niet zo leuk zonder een mooie verpakking. Papier in alle kleuren, grote strikken en dromigerige gift tags maken het helemaal af.