• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Dit samenspel zie je terug in onze nieuwe pre-fall collectie, waar warme kleuren in een mix van rijke neutrals, aangevuld met frisse contrasten als ijsblauw je verwelkomen in een nieuw jaargetijde. In deze collectie zien we de eerste hint naar de winter met tijdloze jassen, fijn knitwear en luxe corduroy. Gedragen in combinatie met lichte stoffen in viscose jurkjes of katoenen ruffle blouses.

 

Wat de basis blijft voor het komende seizoen; denim.
Niet alleen als staple jeans, maar juist ook in andere items vind je deze onmisbare stof terug. Van blouses, jurken tot een mouwloos jasje, echte key pieces die je alle seizoenen door kunt dragen.
Wisselende temperaturen vragen om laagjes. Met een fijn gebreid gilet of een licht padded jasje aan zeggen wij:
laat maar komen die frisse wind.

 

Terwijl de bladeren dansend door de lucht van de bomen vallen en vesten je weer omhelzen als oude vrienden, maken we ons klaar voor het nieuwe seizoen. Met een samenspel van verschillende groenen, aangevuld met mauve, dieppaars en accenten in pastel, geven we in deze herencollectie kleur aan de herfst. Klassiekers als Bretonse strepen, ruiten, rijke corduroy en zachte teddystoffen geven een tijdloze draai aan je fall-wardrobe.
Deze essentials worden aangevuld met wollen bomberjacks en chino’s met fijne strech-kwaliteit.
Alle ingrediënten voor een eigenzinnige najaarslook die jij combineert op jouw manier.