• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Ogenschijnlijk rustig, maar rijk in details. Verstilde kleuren en duurzame materialen als Katran spelen samen een gebalanceerd spel. Warm oudroze en terracotta, perzikachtig oranje en poedergeel. Een prachtig zacht kleurenpalet wordt gecombineerd met patchworkpatronen, bloemen en onze klassieke ikat. Voor een geraffineerd en natuurlijk thuis waar je heerlijk tot rust komt.

TIJDLOOS COMFORT

Ga voor comfortabel stijlvol met natuurlijke kleuren, klassieke lijnen en subtiele structuren. Zachte tonen die perfect bij elkaar passen, denim op denim of print op print. Deze collectie kent tijdloze silhouetten als een klassiek overhemd, vest of wijde rechte broek. Met accenten van blauw, een frivole jurk of een subtiele print voeg je eigenheid toe.

Ogenschijnlijk rustig, maar rijk in details. Verstilde kleuren en duurzame materialen als Katran spelen samen een gebalanceerd spel. Warm oudroze en terracotta, perzikachtig oranje en poedergeel. Een prachtig zacht kleurenpalet wordt gecombineerd met patchworkpatronen, bloemen en paisley. Voor een geraffineerd en natuurlijk thuis waar je heerlijk tot rust komt.

GA VOOR KLASSIEKERS

Sommige dingen zijn niet voor niets klassiekers: de Bretonse streep, corduroy, een ruit en een fijne chino. Tijdloos en altijd goed. Draag het in een mix van vergrijsde naturellen, aardetinten of fris royal blue.