• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Kamers vol karakter, achter elke deur een verhaal. De dagen kalm, de kaarsen aan. Alle tijd voor elkaar. Dat gevoel van toen, maar dan helemaal van nu. Felgekleurde kussens in een oude stoel. Nieuw servies tussen de kopjes van oma. De prachtige gelaagdheid van een eigen stijl. Warm en vol persoonlijkheid.

Creëer je eigen sfeer met vintage dessins in verrassende kleuren, grafische lijnen naast een organische vorm of juist een klassiek patroon. Maak het eigen en vertaal dit nieuwe vintage gevoel op jouw manier.

HEERLIJK NAZOMEREN

De zomer gaat langzaam over in het najaar. Soms nog fijn wat zonnestralen meepikken, dan weer een lekker vest of luchtige trui. Alles is mogelijk in dit tussenseizoen. Ga voor onze vrolijke geluksbrenger, het klavertje 4, draag retro paisleyprints, romantische jurken met een lekker vestje en wissel af stoere denim en frivole bloesjes. Zo hou je dat zomergevoel nog even vast.

FRISSE START

Frisse groenen, hier en daar een accent felblauw, gecombineerd met warme natureltinten. Je bent klaar voor een frisse start met deze vrolijke kleuren, grafische prints en ruiten. In luchtig katoen of lekker warme jersey.