• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Creëer samen magie deze feestdagen. Tafels vol liefde, je huis warm en vrolijk versierd. Samen uitgebreid koken, een doordacht cadeautje, ruimte voor een goed gesprek. Tijd voor jezelf en elkaar. Deze kerst maken we van aandacht voor het kleine het grootste cadeau. 

Warmte, verbinding, liefde en een vleugje magie... We believe in magic! En dat haal je dit jaar in huis met onze nieuwe kerstcollectie. Je huis maak je helemaal Kerst met onze bijzondere kaarsen, kleurrijke kerststerren en feestelijke kerstslingers. En natuurlijk ook dit jaar weer veel bekende en nieuwe ornamenten voor in je boom, stuk voor stuk gemaakt met aandacht voor detail en liefde voor ambacht. De mond geblazen glazen vogeltjes in bekende én nieuwe figuren en onze nieuwe dierenfamilie van gevilte wol vertellen stuk voor stuk een eigen verhaal. Met onze ballen met handgeschilderde hartjes of een liefdevolle quote geef je jezelf of een ander een mooi cadeau. De kleuren zijn dit seizoen vrolijk, maar zacht. Het typerende rood, groen en goud wordt in deze Homeland collectie aangevuld met een palet aan verschillende paarsen, zachtroze en blauw.

Van de tafel maken we een feestje! Je ziet in deze collectie vrolijke servetten met kleurrijke houten servetringen, keramieken servies in zachte tinten met kleine accentbordjes en slim gebruik van etagères voor meer ruimte op tafel. Met als pronkstuk het tafelkleed waarop alle kunstwerken uit de collectie samenkomen als een kleurrijk festijn. En die maak je écht af door de 3-1 stervormige handgemaakte kaars op tafel te zetten, extra bijzonder omdat hij in goud gedoopt is. Kortom; alles wat je nodig hebt voor een kersttafel die uitnodigt om lang te tafelen en fijne momenten met elkaar te delen.

We hebben dit seizoen weer veel leuke cadeautjes waarmee je vrienden of familie maar natuurlijk ook jezelf blij maakt!  Bijvoorbeeld de nieuwe snowglobe met kleurrijke huisjes, of het sfeervolle ronde waxinehuisje. Of maak handgeschreven brieven extra bijzonder met de zegel wax stempelset. Maar een momentje voor jezelf met onze nieuwe gezichtsmaskers of de Inner Compass Cards komen ook zeker van pas tijdens de drukke dagen. Geluk zit ‘m in de kleine dingen. En dat vieren we dit jaar met verbinding, samenzijn en tegelijkertijd een focus op reflectie en even stilstaan.

Een item waarin alles van deze collectie in samenkomt is onze Adventskalender! We are all made of stars. Volledig door ons geïllustreerd en gevuld met 24 unieke verrassingen in de schuifvakjes is deze kalender weer een kunstwerk om naar te kijken en een cadeautje om te krijgen.