• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

EASTERN TRAVELLERS

Laat je deze nazomer verrassen door de wereld van Eastern travellers. Stoere silhouetten en zachte kleuren komen samen in een romantische geheel. Ga op reis in een warme wereld vol organische vormen, natuurlijke materialen en etnische dessins en omring je met de mooiste spullen die de nazomer je te bieden heeft…

Warme kleuren en artistieke dessins versieren de nieuwste items. Geïnspireerd door rijkelijk versierde patronen zoals die van kleurrijke Perzische tapijten en Oosterse mozaïeken. Een mix van materialen en texturen zorgt voor dat bohemian gevoel in zowel je kleding als je interieur.

COMING SOON: NEW TABLEWARE

Warme nazomer avonden maken wij graag extra speciaal door een prachtig gedekte tafel. Porseleinen serviezen stralen op tafel met zachte pasteltinten en golvende vormen. Gekleurd glaswerk en messing bestek voegen een vintage touch toe aan een schitterende tafel. Klaar voor eindeloze avonden met je meest dierbaren, genietend van een heerlijk diner.

COMING SOON: VINTAGE DREAMS

Een prachtige collectie beddengoed is de nieuwste toevoeging bij Sissy-Boy . Droom weg in zachte lakens gemaakt van 100% ecologisch katoen. Warme kleuren en ruffles zorgen voor een vintage uitstraling. Overladen met kussens en spreien voelt je bed knusser dan ooit. Sluit je ogen en verdwaal in een droom van duizend-en-een-nacht.