• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

- De Efteling x Sissy-Boy ornamenten zijn volledig uitverkocht -

Dit jaar zijn we bij Sissy-Boy een wel héél bijzondere samenwerking aan gegaan om deze feestelijke tijd extra speciaal te maken. Samen met de Efteling hebben we vijf exclusieve winterse ornamenten ontwikkeld. Ieder in een sprookjesachtig thema van de Efteling, met natuurlijk onze eigen Sissy-Boy touch. Een herinnering voor de toekomst...

In deze limited edition collectie hebben de sprookjesbosbewoners Roodkapje, Ezeltje strek je, Langnek, De Kikkerkoning en De zes Zwanen ieder een eigen ornament. De sprookjesfiguren zijn omgetoverd in ornamenten door een familiebedrijf in Thüringen, Duitsland, waarin ambacht en verwondering samen komen.

Al sinds drie generaties worden hier op ambachtelijke wijze, volgens een oude traditie, ornamenten gecreëerd. Eerst zijn er mallen gemaakt uit klei waar de ornamenten in geboetseerd zijn. Daarna zijn de ornamenten met de mond geblazen en per stuk met de hand beschilderd en voorzien van een laagje écht zilver. Deze handgemaakte techniek in combinatie met de betovering van de Efteling zorgt ervoor dat deze ornamenten een grote dosis jeugdsentiment hebben. Ieder ornament is uniek en zal ook over 10 of 20 jaar nog steeds dezelfde emotie teweeg brengen. In de volgende video verteld glasblazer Steffen hoe hij te werk is gegaan.

Met dit ornament heb je een nieuwe herinnering voor de toekomst in je handen. Daarnaast zijn de doosjes speciaal ontworpen voor deze samenwerking. Ieder ornament heeft een perfect passend doosje, zodat je ze na de feestdagen veilig op kunt bergen en er nog jaren van kunt genieten. Zo is het een blijvende herinnering voor de toekomst.

Laat je boom extra sprankelen met de betoverende winterse ornamenten van Sissy-Boy x Efteling! Aan wie geef jij dit stukje jeugdsentiment cadeau?