• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

LA FÊTE DU JARDIN

Van intieme tuinfeestjes tot bruiloften, we hebben allemaal weer zin in het delen van fijne momenten en het creëren van mooie herinneringen. Tijd voor uitbundig gedekte tafels, fijne muziek en uiteraard feestelijke outfits.

Sissy-Boy komt daarom met de feestelijk capsule collectie ‘La Fête du Jardin’.

FEESTELIJKE OUTFITS

Van in lurex gehulde, romantische jurken tot aan elegante jumpsuits in rijke bloemendessins. In deze capsule collectie van Sissy-Boy voel jij je super vrouwelijk en kun jij de hele wereld aan. Rijke kleuren en prints met hier en daar een accessoire als statement piece zorgen voor de perfecte feestelijk outfit.

FEEST & WIN

Laat ons zien wanneer jij een van onze feestelijke outfits draagt en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen in de vorm van een cadeaubon*. Plaats een foto op je instagram feed, tag @sissyboy1982 en gebruik #sbfetedujardin.


*winactie loopt t/m 30 juni. Het te winnen aankoopbedrag is enkel geldig op de gekochte fashion items uit de la fête du jardin capsule collectie.

 

FEESTELIJK DINEREN IN DE BUITENLUCHT

Dineren in de buitenlucht doen wij het liefst. Omringt met warme zonnestralen en fluitende vogeltjes, genieten wij van een feestelijk diner. Porselein servies in frisse tinten schittert op een prachtig, rustiek linnen tafelkleed. Vintage glaswerk in combinatie met kleurrijke kaarsen en schalen brengen sfeer aan een feestelijk gedekte tafel.

LUISTER & DANS

Speciaal voor de intieme tuinfeestjes en bruiloften hebben we een La Fête du Jardin playlist voor je samengesteld. Feest, dans en geniet met dierbaren van deze fijne playlist!

La Fête du Jardin playlist