• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Het wordt kouder, de herfst begint zich te vormen: het mooiste moment om stil te staan bij de natuur en haar schoonheid. We combineren natuurlijke aardetinten met accenten van lila, paars en groen. Sterke ruiten en een eclectische mix van warme materialen en texturen vormen de basis van een nieuw seizoen. Dit najaar ontdekken we nieuwe werelden waarbij we verdwalen in de natuur...

Ook op koude dagen trekken we erop uit. De wildernis in. Kleed je warm aan met zachte truien, dikke jassen en prachtige sjaals. Een thermosfles thee en een warme deken mogen niet ontbreken. Klaar om de herfst te trotseren.

EEN ECLECTISCHE MIX MET DE MARQUIS

Na een lange wandeling ploffen we neer op een grote bank, rijkelijk gevuld met knusse dekens en gekleurde kussens. Verschillende kleuren, patronen en texturen voegen een eclectische mix toe aan de karakteristieke Marquis bank. Dé bank met het ultieme jaren '70 gevoel. Deze modulaire bank is onze grote trots, na 2 jaar bezig te zijn geweest met het ontwikkelen ervan. Klik hier om meer te lezen over onze nieuwe banken.