• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Een collectie die knipoogt naar verre reizen, met Indiase blockprints en Marokkaanse dessins. Kleuren die de natuur omarmen met een mix van groenen, aardse tinten en popkleuren vormen een fris, voorjaars palet. Zachte paisley-patronen sieren opvallende stukken, zoals het omkeerbare teddy gilet of een maxi rok, die de aandacht trekken in deze collectie. Nieuwe snitten en ruimere silhouetten, samen met materialen zoals linnen, viscose en poplin brengen direct het gevoel van de lente naar voren.

De nieuwste Homeland collectie is een eclectische mix van botanische en oosterse invloeden, vermengd met grafische blockpatronen en organische ontwerpen. Ambacht en vakmanschap staan centraal en zijn voelbaar in elk product, van handbeschilderd servies tot rijke dessins op kussens en tafelkleden. Gemaakt door een team dat met liefde en vakkennis te werk gaat, duidelijk te zien in deze levendige en vrolijke collectie vol bonte kleuren.

Voor onze herencollectie hebben we een verfijnde combinatie samengesteld van lavendel, rijke bruintinten en off-white, verrijkt met vergrijsde peach kleuren en een scala aan groentinten. Frisse patronen en strepen worden afgewisseld met bekende abstracte landscape artworks in een nieuw jasje. Met gebruik van zacht katoen en luchtig linnen in onze overhemdenshorts en sweaters, omarmen we vol enthousiasme het nieuwe seizoen.