• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

EETKAMER: ALLE GASTEN AAN TAFEL

Voor deze eettafel setting verzamelt Marieke alles wat je nodig hebt voor een tafel die uitnodigt om lang te tafelen en fijne momenten met elkaar te delen. Een verrassende mix van kleuren, texturen, uitgesproken prints en hoogteverschil tovert deze eettafel om in het perfecte podium voor jouw diner. Schuif gezellig aan en ontdek al Marieke’s tips voor je eetkamer hier.

Het is heerlijk om je gasten te verwelkomen aan een volledig gedekte tafel, zelfs als dit betekent dat je later even terug moet naar de keuken om de laatste hand te leggen aan de borden voordat het diner geserveerd wordt. Zo creëer je een uitnodigende sfeer en daarbij schept het positieve verwachtingen voor het diner. Met een prachtige vooraf gedekte tafel is de toon van de avond meteen gezet!

Zelf zorg ik dat ik altijd waterglazen met een karaf op tafel heb staan. Door ze gestapeld op tafel te zetten maak je het ook niet te stijf en zorg je voor een lekkere losse setting.

Bij een uitgebreid diner horen meerdere borden! Combineer neutraal of effen gekleurd servies met borden en kommen met een patroon of een leuk detail voor een dynamisch effect.  

Wist je dat je de items die Marieke heeft gebruikt om deze eetkamer te stylen ook kan winnen? Je kunt meedoen via Instagram tot 07-11-2023.

SHOP DEZE EETKAMER