• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Laat je verwonderen door een klassieke Victoriaanse Kerst. In de wereld van The Nutcracker draait het om een authentieke kerstsfeer. Een volle, groene boom gevuld met ornamenten van rood, goud en champagne. Kleurijke prints, gebloemde dessins en fonkelende kerststerren. Ontsteek de open haard en warm je handen bij het knisperende vuur. Terwijl buiten de twinkellichtjes branden en de eerste sneeuw valt haal je gezelligheid in huis met prachtige decoraties...

Tijdens de feestdagen verzamelen we ons rondom de kerstboom. Wachtend tot we de cadeautjes mogen openen nemen herinneringen ons mee terug naar eerdere kerstdagen. De spanning van het wachten op cadeautjes zorgt voor kriebels. De geur van gingerbread koekjes die ieder jaar vers gebakken worden zorgt voor warmte in huis. En prachtige ornamenten zorgen voor een heerlijk nostalgisch gevoel. Van kerstballen in alle kleuren tot vintage ornamenten én natuurlijk een klassieke notenkraker.

De tafel is gedekt en het feestmaal staat klaar! Verfijnd glaswerk, gouden details en een dromerig servies laten heerlijke gerechten en zoete lekkernijen stralen op de dinertafel. De betoverende moon and stars print is speciaal door Sissy-Boy ontworpen en zorgt voor een twinkelende touch op de kersttafel, van het tafelkleed tot het servies.

Hoe de feestdagen er ook uit gaan zien, er is altijd een reden om je feestelijk aan te kleden! Prachtige materialen zoals luxe zijde en zacht velvet, glitterende pailletten en rijke kleuren stralen warmte en glamour uit. Klik hier om je te laten inspireren door onze sfeervolle feestcollectie.