• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

À LA TABLE

Een heerlijke brunch verdient een prachtige presentatie. Van tafelkleden gemaakt van natuurlijke materialen, tot serviezen in lichte aardetinten. Bij Sissy-Boy vind je alles voor een uitbundig gedekte tafel.

Een eclectische mix van bonte kleuren en uitgesproken prints tovert jouw eettafel om in een zomerse droom. Ons nieuwe servies bestaat uit verschillende kleurtonen roze en terracotta. Als je de tafel dekt, krijg je zo een mooi kleurpallet van lichte naar donkere tinten. Hun vorm doet denken aan bloemblaadjes.

ZWOELE AVONDEN, VURIGE GESPREKKEN, MYSTIEKE STILTES. JUIST IN DE MIX SCHUILT DE SCHOONHEID.

Past een naturel kleurenpalet beter in jouw eetkamer? Haal dan inspiratie uit de volgende set! Neutrale kleuren en natuurlijke materialen zorgen voor een rustig geheel. Het Cena servies van Serax vormt een mooie basis voor je tafel, en laten jouw gerechten prachtig uitkomen.

Préparations d'oeufs

Pasen bij Sissy-Boy

Met de warme zonnestralen op je huid loop je de frisse voorjaarslucht tegemoet.

De Paasdagen laten we bij onze Sissy-Boy Daily niet zomaar aan ons voorbijgaan. Dit jaar zetten wij graag jouw paastafel in het zonnetje en vieren wij Pasen met onze préparations d'oeufs.

Vieren doe je natuurlijk niet in je eentje, daarom hebben wij 3 chefs gevraagd om hun eigen twist te geven aan een mooi gerecht, met 'ei' als de ster van de show. Voor ieder wat wils en de perfecte toevoeging aan jouw paasbrunch!