• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Truien en vesten

Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten
Pagina 1 2 3 van 3

Truien en vesten bij Sissy-Boy

Met het weer dat alle kanten op kan gaan in ons land is het verstandig om overal op voorbereid te zijn. Een lekker warme trui of een dik vest is hiervoor het ideale kledingstuk. Een ding is zeker: met de uitgebreide collectie truien en vesten van Sissy-Boy zal jij het nooit koud hebben.

Een trui of vest is natuurlijk heerlijk voor tijdens de koudere maanden, maar ook in het voorjaar en de zomer is zo'n kledingstuk een welkome aanvulling op je garderobe. Ideaal voor die lange zomeravonden waarop het stiekem toch nog wat afkoelt. Je slaagt bij Sissy-Boy daarom voor grof gebreide wollen exemplaren, maar ook voor wat luchtigere fijn gebreide versies.

Zet de toon met een opvallend kledingstuk met tekst of all-over print of combineer een trui of vest in een effen kleur gemakkelijk met andere items uit je kledingkast. Met de truien en vesten uit de Women collectie kan je alle kanten op. Ze zijn onmisbaar in elke damesgarderobe. Vul daarom vandaag nog je garderobe aan met de stijlvolle en speelse truien en vesten van Sissy-Boy!