• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language


CANDLELIGHT DINNER

Kandelaren om verliefd op te worden! Met onze nieuwe hartjes kandelaren in verschillende kleuren, vormen en maten creëer je een sfeervol candlelight dinner. Met een paar verschillende kandelaren op tafel ontstaat er een leuk verschil in hoogte. Combineer de kandelaren met een mix van onze klassieke dinerkaarsen en wat beschilderde kaarsen met hartjes. Deze worden met de hand beschilderd in Italië, dus geen één kaars is hetzelfde!


LIEFDE OP JE BORD

Speel met borden in verschillende maten en kleuren voor een speels effect. Stapel een kleurrijk geglazuurd ontbijtbord op een rustig dinerbord en maak het helemaal Valentijn met een klein accentbordje in de vorm van een hart.


FEESTJE OP TAFEL

Creëer een liefdevolle tafelsetting met onze matching placemats en servetten. Ze zijn ajour geborduurd met roze en rode hartjes voor een vintage gevoel. Leg de placemats zo op tafel of combineer ze met een mooi tafelkleed. Wist je dat je de placemats ook kunt gebruiken als servetten? Schuif er een geknoopte servetring omheen en je tafel is restaurantwaardig!