• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Kids

Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten
Pagina 1 2 3 van ... 11 11

Kids fashion bij Sissy-Boy

Bij Sissy-Boy shop je dé fashion trends voor kids van dit moment. Onze kinderkleding is voor ieder kind. Van stoere jongenskleding tot hippe meisjeskleding met kleurrijke accenten.

Verschillende stijlen

De Sissy-Boy kinderkleding is speciaal gemaakt voor jongens en meisjes van 3 tot 12 jaar en loopt van maat 98 tot en met 152. Ieder kind en iedere ouder heeft zijn eigen smaak, dus gelukkig vind je bij Sissy-Boy een gevarieerd aanbod aan kinderkleren in verschillende stijlen. Een goede tip is om verschillende stijlen met elkaar te combineren zodat je elke outfit nét even anders maakt.

Kidsproof

Kinderen houden van spelen. Ravotten door het bos, de langste hinkelbaan maken met allerlei verschillende kleuren stoepkrijt of stiekem belletje lellen, voor kids kan het niet gek genoeg! De meeste kinderen zijn liever aan het spelen dan dat ze opletten of hun broek wel schoon blijft. En zo hoort het! Voor de jongens en meisjes van 3 tot en met 12 jaar vind je alles wat je nodig hebt bij Sissy-Boy. Onze kinderkleding kan wel tegen een stootje en is er voor de deugnieten!